BMW Finans

HVORFOR GÅ PÅ KOMPROMIS MED DIN FINANSIERING

Gå til BMW finans

BMW Financial Services får dig ud at køre. Vi er specialister i finansieringsløsninger, der passer til dine behov, uanset om du foretrækker fleksibel leasing eller ønsker at eje bilen gennem et lån. På verdensplan står BMW Financial Services bag mere end 5 millioner leasing- og lånekontrakter, hvilket betyder, at næsten hver anden ny solgt BMW er finansieret i samarbejde med os.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Lån

Drømmer du om at eje din egen BMW? Med et lån gennem BMW Financial Services kan du vælge en løbetid fra 12 til 120 måneder og selv bestemme, hvornår du vil indfri dit lån. Vi står klar med den bedste rådgivning for at sikre, at du får den rette løsning.

Leasing

Ønsker du budgetsikkerhed og muligheden for at køre afsted i en ny bil oftere? Leasing er ideelt for dig. Garanti og serviceeftersyn er inkluderet i leasingperioden, og du skal ikke bekymre dig om bilens restværdi. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at nyde din nye bil.

Forsikring

BMW Forsikring, i samarbejde med If, tilbyder Fri Start – 1 måneds gratis forsikring for privatkunder. Efter den første måned kan du skræddersy forsikringen, så den passer bedst til dig. Med BMW Forsikring får du effektiv skadesbehandling, mulighed for selvbetjening og månedsvis betaling af dine forsikringer.

Kvalitet og Service i Fokus

Hos Ejvind Nielsen Automobiler A/S er kvalitet og service i højsædet. Vores dedikerede team sørger for, at din bil altid får den bedste behandling.

god behandling

Vi sætter en ære i at give vores kunder en god behandling og en fremragende oplevelse. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Autoriseret værksted

Vi er et autoriseret værksted for BMW og MINI samt en pålidelig forhandler af brugte BMW og MINI modeller. Hos os er din bil i trygge hænder.