Notifikationer

Åbningstider

Salg:
Mandag - fredag: 9.00-17.30 Lørdag: Lukket Søndag: 11.00 - 16.00

Værksted:
Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 Fredag: 7.30 - 13.00

Lager:
Mandag - torsdag: 7.30 - 16.00 Fredag: 7.30 - 15.00

Kontakt os

BMW Valueservice – attraktive service- og vedligeholdelsespakker til BMW

Ejvind Vaerksted 1Tror du service på din BMW er meget billigere i Tyskland end i Danmark? Har du hørt, at et autoriseret BMW værksted er dyrere end frie værksteder i Danmark? Så kan du godt tro om!

BMW Valueservice er et serviceprogram med ekstremt konkurrencedygtige priser for udvalgte BMW 3-serie-, 5-serie- og X5-modeller, hvor alt er inkluderet i prisen.

Alt arbejde udføres af uddannede BMW mekanikere, der anvender olie godkendt af BMW og originale BMW reservedele med to års garanti. Vi sørger også for at vaske og støvsuge bilen - alt sammen en del af den service, du får hos BMW.

Bundlinjen? Fremragende kvalitet og en god mavefornemmelse til en forbløffende konkurrencedygtig pris. Vælg din model og se hvilke tilbud vi har til dig og hvilke værksteder, der tilbyder BMW Valueservice.
Value Service er inklusive fuld fri BMW Vejhjælpspakke frem til næste planlagte service.

Vi overlader ikke din Fiat eller BMW til hvem som helst. Vores mekanikerer har gennemgået specialkurser for at være i stand til at give din bil den bedste service - eller reparation hvis det er nødvendigt. Vores mekanikerer følger til stadighed de kurser, der sætter dem i stand til at servicerer de helt nye modeller.

Vi bruger kun originale Fiat og BMW reservedele, da det giver vores kunder den bedste køreoplevelse og økonomi.

Pladeværkstedet

Er uheldet ude, så kan vi rette bulerne ud. Pladeværkstedet er også i stand til at fototaksere en skade til forsikringsselskaberne, så reparationen hurtigt kan komme i gang og kunden kan få sin bil igen.